Voltooiing restauratie

Met trots kunnen wij zeggen dat de restauratie van ons bergingsvaartuig binnenkort is voltooid. Met man en macht is er 10 jaar lang met veel plezier gewerkt om de “Bruinvisch” in zijn oude glorie te herstellen. Bloed, zweet en tranen heeft deze klus ons gekost. Maar dat niet alleen. Het heeft ook een flinke duit gekost. De restauratie is financieel mogelijk gemaakt door giften en door enkele grote sponsoren. Wij zijn hier dankbaar voor.

Om de vaste lasten, zoals verzekeringen en onderhoudskosten, te kunnen betalen blijven donaties noodzakelijk. Daarnaast bieden wij tegen vergoeding de mogelijkheid om gebruik te maken van de “Bruinvisch” als accommodatie voor bijeenkomsten en festiviteiten. Dit kan zowel varend als aan de steiger.

De laatste periode is er hard gewerkt aan het interieur van het gastenverblijf. De Bruinvisch is nu helemaal klaar voor het vaarseizoen.

DSC_1279 DSC_1276

DSC_1280Heeft u belangstelling om de “Bruinvisch” te huren neem dan contact op met het secretariaat. Wij bespreken  graag de mogelijkheden met u. Wilt u het voortbestaan van de “Bruinvisch” garanderen met een gift dan kan dat door uw bijdrage over te maken op NL65 RABO 0126.2228.51 t.n.v. Stichting Bruinvisch, Maassluis.

Secretariaat: info@bruinvisch.nl
Facebook: www.facebook.com/Varend-erfgoed-Bergingsvaartuig-Bruinvisch-
Twitter: @Bruinvisch37